ClickCease
Map pin Lokation: Dragør Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Produkter

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Dragør

Vores bedemand i Dragør tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Dragør tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Dragør får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Dragør

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Bedemand Dragør

Professionel håndtering og stor omsorg fra vores erfarne bedemand i Dragør, der giver optimal service ved begravelse såvel som bisættelse – til en favorabel lavpris.

Er du, din familie eller din omgangskreds blevet ramt af et dødsfald i Dragør eller omegn, og ønsker I hjælp i forbindelse med den nært forestående begravelse eller bisættelse af jeres kære? I så fald er Godafsked den rette løsning for jer. Vores erfarne og professionelle bedemand i Dragør bistår alle typer af afskedsceremonier og håndterer praktisk og administrative opgaver såvel som personlige rådgivning og vejledning på en nærværende og omsorgsfuld måde. Alt sammen til nogle af markedets absolut mest favorable priser.

Læs mere

Din personlige bedemand i Dragør håndterer alt det praktiske for dig

Det er svært at forberede sig på, at et kært familiemedlem går bort. Det sker ofte pludseligt og måske helt uden varsel, hvilket efterlader de pårørende i en sørgende tilstand, hvor det kan være vanskeligt at overskue tilværelsen.

Dette bliver ikke lettere af, at dødsfaldet typisk afføder en lang række tvivlsspørgsmål, der skal findes svar på, og der opstår et væld af praktiske omstændigheder, der skal tages stilling til, samt vigtige beslutninger, der skal træffes nu og her. Det hele kan virke meget overvældende og vanskeligt i situationen, og det er netop her, at Godafsked kommer ind i billedet.

 

01-Dragoer-Kirke-950
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Vi tager gerne en snak hjemme hos jer 

Hos Godafsked er vi eksperter i at skabe den bedst mulige og smukkeste afsked for dig og din familie. Vores kompetente og erfarne bedemand i Dragør står altid klar til at hjælpe dig og dine nære igennem den svære tid, så I kan komme videre på den mest gnidningsfrie måde. Vi hjælper dig med alt det praktiske – lige fra den indledende planlægning og løbende koordinering til selve eksekveringen af afskedsceremonien. Vi håndterer alt det formelle og administrative papirarbejde og agerer pålidelig sparringspartner og troværdig rådgiver i forhold til alle emner og tvivlsspørgsmål. Ved at tage den praktiske byrde fra dine skuldre kan du få den fornødne energi og overskud til at være sammen med familien omkring den afdøde.

Med andre ord: Lad din personlige bedemand i Dragør klare det praktiske arbejde for dig, så du ikke skal bekymre dig om noget, men derimod udelukkende kan koncentrere dig om at få den absolut bedste afsked med din kære.

07-Dragoer-Kirke-950
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  En lokalforankret afsked er en god afsked

  For rigtig mange er det altafgørende, at den afdøde bliver begravet eller bisat i vante, trygge og velkendte omgivelser. Det betyder, at en stor del af afskedsceremonierne bliver afholdt i den by eller det lokalområde, hvor den afdøde hørte til eller voksede op.

  Netop dette har vi stort fokus på hos Godafsked, hvor alle vores bedemænd har et direkte og nært tilknytningsforhold til det område, hvor de arbejder til dagligt. Det betyder også, at vores bedemand i Dragør er lokalt forankret, og dermed har indgående kendskab til og stor viden om lokalsamfundet. Det inkluderer blandt andet kendskab til de lokale kirker i området, heriblandt Dragør Kirke, hvor vores bedemand har bistået adskillige begravelser og bisættelser igennem tiden. Dette sikrer dig en nem og ubesværet proces i forhold til booking af kirke, kontakt til præst og andre formelle omstændigheder, som bedemanden klarer.

  Vi har desuden gode samarbejdsrelationer med diverse blomsterdekoratører og -forhandlere, som vi hjertens gerne formidler kontakt til. Vi kan både rådgive om, hvilke blomsterdekorationer og bårebuketter kisten og kirken skal pyntes med, og eksekvere effektivt og sikkert på bestilling heraf. Vi tilpasser selvfølgelig dekoreringen og det æstetiske udtryk nøjagtigt efter dine personlige smagspræferencer, ligesom vi sammensætter buketter i overensstemmelse hermed. På den måde er du garanteret, at kirken står smukt og indbydende til selve afskedsceremonien.

  Læs mere

  Fortrolig samtale og nærværende planlægning i trygge omgivelser

  Hos Godafsked er et af vores vigtigste mål med vores kundesamarbejder, at de altid føler sig trygge og godt tilpas igennem hele samarbejdsprocessen – det vil sige lige fra den første kontakt til det sidste håndtryk. Alle vores bedemænd er specialuddannede i at kunne håndtere mødet med mennesker på respektfuld og omsorgsfuld vis, hvilket er din garanti for professionel håndtering, der konstant har øje for dine behov og din families situation.

  Den bedste måde at skabe tryghed på er efter vores erfaring at møde dig lige dér, hvor du befinder dig allerbedst: i hjemmets vante og trygge omgivelser. Netop derfor tilbyder vi at komme direkte på hjemmebesøg i forbindelse med dødsfaldet, så du ikke selv skal rykke ud, men derimod kan blive hjemme blandt de personer, der betyder mest for dig. Dette sikrer, at du får maksimal tid hos familien. På hjemmebesøget tager vi den indledende, fortrolige samtale i dit tempo, og vi er altid nærværende og lydhøre i den praktiske planlægning.

  Afskeden med din kære er med andre ord i ganske trygge hænder hos os.

   

  214249147

  Få tilpasset begravelsen eller bisættelsen efter dine behov hos Bedemand Dragør

  Hos Godafsked tilpasser vi afskedsceremonien præcis efter dit hoved og dine behov. Hvis I i familien ikke bryder jer om en traditionel begravelse eller bisættelse, kan vi tilbyde jer et smukt sidste farvel direkte fra kapellet – selvfølgelig med samme høje serviceniveau.

  Har du nogle spørgsmål, eller søger du yderligere rådgivning, sidder vores kompetente personale klar ved telefonen på 81 61 11 66. Vores telefonvagt kan kontaktes 24/7 og hjælper hjertens gerne med hvad som helst. Du har desuden mulighed for at booke din bedemand i Dragør online – nemt, hurtigt og bekvemt hjemme foran din private computer sammen med familien.

  Vi ser frem til at høre fra dig – vi vil nemlig gerne hjælpe dig bedst muligt med at skabe de optimale betingelser for en god afsked for dig og din familie.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere