ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

Godafsked i radioen

Radio 24/7

Godafsked har gæstet Radio 24syv

Hod Godafsked mener vi, at det ikke skal være en kostbar affære at afholde en begravelse eller en bisættelse. Derfor har vores partner, Thorbjörn, været en tur i ’Forfra med Jeppesen’ i Radio24syv for at fortælle Danmark om Godafsked-metoden. En metode der indebærer gennemsigtighed og ikke mindst ærlighed. I mange tilfælde ender pårørende med at sidde tilbage med en dyr regning, når afdøde er begravet eller bisat, og det mener vi ikke, der er fair.

 

Hvad er egentlig en online bedemandsforretning?

Hos Godafsked mener vi ikke, det er fair, at en allerede svær begivenhed har høje omkostninger. Derfor er vores vision at levere billige og enkle bedemandsydelser, gennemsigtighed og altid at have dig som kunde i fokus. Vi holder priserne i bund ved hjælp af standardiserede pakkeløsninger, meget få fysiske butikker. Vi dækker hele Danmark og tilbyder derfor en samtale i eget hjem. Det mener vi er personligt og noget som vores kunder sætter pris på. I dag er det en naturlig ting at gribe computeren for at lede efter oplysninger, så hvorfor ikke være der, hvor kunden allerede er. Det er også her gennemsigtighed kommer ind i billedet, da alle vores priser kan ses på hjemmesiden. Der kommer ingen skjulte ekstraudgifter oven i prisen, og samtidig er alle aspekter af vores opgaver inkluderet i samme pris.

Læs mere

Spred asken ud over Øresund

Der er mange måder at sige ordentligt farvel på, og ønsker du eller afdøde ikke en traditionel begravelse eller bisættelse, er det også muligt at sprede asken. Det er efterhånden blevet meget populært, at vi sejler ud med pårørende til afdøde for at sprede asken ud over Øresund. Det er en smuk begivenhed, og aføde bliver sendt afsted på mindeværdig vis.

Da Thorbjörn gæstede Forfra med Jeppesen, faldt snakken også på vores kære kæledyr. For mange betyder hunden eller katten lige så meget som et nært familiemedlem, og derfor har mange ligeledes også her brug for at sige ordentligt farvel. Hvis du ønsker at begrave dit kæledyr tæt på, eller måske i haven, laves der urner med frø, som kan nedsænkes i jorden. Således bliver et træ plantet, og du har et smukt minde om en kær ven for livet.

forfra-radio-24-7-afspillille
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

    Bliv ringet op når det passer dig

    Udfyld felterne nedenfor og bliv kontaktet af en bedemand.

    placeholder
    clock-24_7
    Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig