ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Priser på begravelsesceremonier hos Godafsked

Priser på begravelse

checkmark-white-circle-pink

Få op til kr. 11.800,- i tilskud

checkmark-white-circle-pink

Ring til os hele døgnet rundt

checkmark-white-circle-pink

Fast pris - Ingen overraskelser

checkmark-white-circle-pink

God kundevurdering

checkmark-white-circle-pink

Samlet over 100 års erfaring

Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  speech-bubble
  Personlig samtale såfremt du ønsker det
  church
  Koordinering med præst, kirke og graver

  Priser på begravelse

  Find de bedste priser på begravelse

  Sorg betyder ofte voldsom smerte og forvirring. I dén situation kan det være rigtig godt at alliere sig med en imødekommende bedemand, som sikrer, at der bliver taget hånd om alle de praktiske ting, der er forbundet med et dødsfald. På den måde kan du som pårørende få mere ro til at være sammen med din familie og dem, der støtter dig i den svære tid.

  Skal du som pårørende finde en god bedemand, er det utrolig vigtigt, at du føler dig tryg ved vedkommende. En dygtig bedemand skal gerne være lyttende og empatisk, samtidig med at du også kan søge konkret rådgivning, hjælp til de mange praktiske opgaver og få svar på dine spørgsmål. En anden vigtig faktor, som du måske vil skele til, er de priser på begravelse, som du finder hos en bedemand. Her kan der nemlig være stor forskel på de samme services.

   

  Tre gennemskuelige prismodeller

  Hos os finder du en fuldstændig gennemsigtig prisstruktur, så du med det samme får indtryk af, hvad de enkelte dele koster. Når vi vælger at oplyse helt åbent om vores priser på begravelse, er det blandt andet også for at give dig den tryghed, som du har brug for i en presset situation. For os er det nemlig vigtigt, at du føler dig godt orienteret i hele processen, og at du kan føle dig sikker på, at der ikke pludselig kommer uventede tillæg eller en regning, dit budget ikke kan bære.

  Her ser du en oversigt over vores pakkepriser, inkl. priser for aften, weekend og helligdage.

  Læs mere

  Priser på begravelser

  Alle priser er inkl. moms og skat. Uanset om du bestiller lokalt eller online, yder vi altid professionel og personlig service. Du kan betale med kort, vælge betaling efter højtideligheden eller bestille med op til 90 dages kredit.

  one (1)
  Enkel
  Fra 9.990,-
  personal (1)
  Personlig
  Fra 12.990,-
  unique (1)
  Unika
  Fra 18.990,-
  Håndtering af cermoni
  Klassisk hvid kiste
  Camera
  Camera
  Camera
  Rådgivning omkring dødsfaldet
  Checkmark
  Checkmark
  Checkmark
  Iklædning og ilægning i kiste
  Checkmark
  Checkmark
  Checkmark
  Rustvognskørsel til ceremoni, op til 20 km
  Checkmark
  Checkmark
  Checkmark
  Gebyr for udlevering til hospital / kapel
  Checkmark
  Checkmark
  Checkmark
  Samtale i eget hjem
  -
  Checkmark
  Checkmark
  Håndtering af dokumenter
  +1.500,-
  Checkmark
  Checkmark
  Koordinering med præst og kirken
  +1.000,-
  Checkmark
  Checkmark
  Blomsterkørsel efter ceremoni til anden kirkegård
  +1.000,-
  +1.000,-
  Checkmark
  Hjemmedød hverdag, ekstra mand
  +1.000,-
  Checkmark
  Checkmark
  Hjemmedød hverdag, ekstra kørsel
  +1.000,-
  Checkmark
  Checkmark
  Hjemsøgning af begravelseshjælp
  -
  Op til 12.100,-
  Op til 12.100,-
  Ceremoni weekend
  +3.000,-
  +2.000,-
  +1.000,-
  Blomster
  Eksklusiv kistedekoration
  +2.590,-
  +2.590,-
  Camera
  Krans 55 cm magen til kistedekoration
  +2.000,-
  +2.000,-
  Camera
  10 stk. farvelroser
  +300,-
  +300,-
  Camera
  Pyntning af kiste
  -
  Checkmark
  Checkmark
  Øvrigt
  Service- og hygiejnetillæg
  +130,- pr. dag
  +130,- pr. dag
  +130,- pr. dag
  Dødsannonce
  Dagspris
  Dagspris
  Dagspris
  Omkostninger til kirkegård
  Dagspris
  Dagspris
  Dagspris
  Tillæg forekommer aften og weekend
  Se alle priser *
  Se alle priser *
  Se alle priser *
  Betalingsbetingelser
  Før ceremoni
  5 dage efter ceremoni
  14 dage efter ceremoni

  Få priser på begravelse, der passer til netop jeres ønske

  Som det fremgår af vores priser på begravelse, tilbyder vi tre forskellige pakker. Den første pakke dækker alle de mest grundlæggende forhold for at skabe en smuk afsked. Pakken er til dig, der ikke har behov for et hjemmebesøg og gerne selv vil klare nogle af opgaverne, for eksempel håndtering af dokumenter og blomstervalg. Omvendt får du her muligheden for at holde prisen helt i bund, hvorfor vi kalder denne pakke for ’Prisbevidst’. Du kan til hver en tid tilkøbe de andre ydelser separat for et ekstra tillæg.

  Hvis du gerne vil have, at din bedemand klarer flere ting for dig og for eksempel er ansvarlig for koordinering med både præst og kirke, kan du trygt vælge den pakke, vi kalder ’Fuldservice’. Med denne løsning kan du fralægge dig endnu mere ansvar, så du ikke skal bekymre dig yderligere i en allerede svær tid.

   

  Slip bekymringerne med alt praktik

  Den tredje og sidste pakke inden for vores priser til begravelse, tilbyder en helt særlig løsning. Her får du alt, hvad du også finder i ’fuldservice’-pakken, samtidig med at vi også står for at indrykke en dødsannonce, eventuelt søger om begravelseshjælp og er ansvarlig for alt, hvad der vedrører blomster. Det gælder både kistedekoration, pyntning af kiste, krans og farvelroser, som de pårørende kan kaste i graven, når kisten sænkes i jorden. Med denne pakke kan du være helt sikker på, at I vil få en smuk afsked og en mindeværdig dag, hvor alt forløber efter jeres ønsker. Med i den sidste pakke, som vi kalder den ’unikke’, følger også en lidt forlænget betalingsperiode.

  Læs mere

  Kontakt din lokale bedemand

  Når du har haft tid til at danne dig et indtryk af de forskellige priser på begravelse, er du meget velkommen til at kontakte os i Godafsked eller én af vores lokale bedemænd. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig bedst muligt gennem en hård og sorgfyldt tid.

  Vores erfaring siger os, at der kan opstå mange forskellige spørgsmål i tiden efter et dødsfald. Dem står vi også klar til at besvare, når du henvender dig hos os. Vores bedemænd er lyttende og forstår, hvor svært det kan være, når man mister en person, man holder så uendeligt meget af.

   

  En begravelse helt efter jeres ønske

  I en tid, hvor man som menneske kan føle sig helt slået ud, ved vi også, at selv mindre ting kan virke uoverkommelige. Derfor gør vi meget ud af at tale med dig om, hvordan du har det, og hvad, der er vigtigt for dig og andre pårørende, når I skal skabe en smuk afsked. Det kan være et særligt sted, I ønsker ceremonien skal foregå, eller en bestemt sang, der skal synes i kirken. Når vi får de vigtige ting på plads, kan du straks føle dig mere tryg og klar til at tale om alle de andre ting, som også skal besluttes angående ceremonien.

   

  Tryghed og høj kvalitet til en fair pris

  Trygheden er for os helt afgørende for, at du får den bedst mulige oplevelse af det, som kan være så vanskeligt, overvældende og kaotisk. Som bedemænd gør vi meget ud af den menneskelige del, og vi mener ikke, at det nødvendigvis skal udelukke fordelagtige priser på begravelse. Derfor er vi også enormt stolte over alle de rosende anmeldelser, vi får på Trustpilot. Her fremhæver vores kunder ofte høj kvalitet for pengene og en smuk begravelse til en pris, hvor alle kan være med.

  ”Dejligt at have en bedemand uden at det koster en formue. Meget professionelt og omsorgsfuldt og overholder aftaler. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.” – Kundeudtalelse på Trustpilot

  Læs mere

  Få ro til at tage ordentligt afsked

  Ligesom mennesker er forskellige, er heller ikke to begravelser ens. Der vil altid være mulighed for at sætte sit eget præg på ceremonien, ligesom omgivelser og deltagerne spiller en betydelig rolle. Som professionelle bedemænd gør vi vores til, at alt forløber, som vi har planlagt, så I kan slappe af og finde ro til sørge og tage afsked med den person, I elsker. Vi hjælper jer også gerne med at lave et efterfølgende arrangement på en kro, restaurant eller kaffested. Vores bedemænd har et stort lokalt netværk og kendskab til gode steder, hvor I kan byde de pårørende på en kop kaffe eller øl og sammen mindes afdøde.

  Har du spørgsmål til vores priser på begravelse eller andre ting vedrørende begravelse, bisættelse eller anden form for ceremoni, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar, hele døgnet rundt, til at tale med dig og din familie.

  Læs mere om vores priser på begravelse her.

  Hvad koster en begravelse i gennemsnit?

  Ring til os på tlf. 81 61 11 66

  Læs mere
  Line Helsted
  Jette Jensen
  Rannvá Jacobsen
  Thorbjörn Bache
  Minna Christensen
  Lillian Tuemose
  Bettina Lasada

   Kontakt os angående bisættelse

   Udfyld felterne nedenfor og bliv kontaktet af en bedemand.

   placeholder
   clock-24_7
   Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig